Aktiviteter för alla!

På tal om något helt annat.

Igår så satt jag och min fru och tittade på personlig assistans bolag. Vi vill erbjuda dessa bolag möjlighet att komma och ro med oss och sina klienter till ett bättre pris. Idén dök upp eftersom vi har en mycket nära vän som har ett vuxet barn som flyttat hemifrån och som lever i ett stödboende. De här människor har resurser för att klara av vardagen men kanske inte alltid för att hitta på aktiviteter som gynnar dem och deras vardag. De har alltså tillräcklig med pengar för att äta, betala av hyran och kanske hitta på något litet någon gång i månad.

Så, var tanke var att kanske göra något avtal med dessa assistansbolag och se om vi kanske kan komma överens om att erbjuda dem en service för att kunna använda våra kanot. Jag kan tänka mig att lik min väns son, så finns det många där ute som skulle vilja prova på eller till och med göra det här mer återkommande men som kanske inte alltid har råd. Det vore ju något bra för oss alla om vi lyckas.

Vad tycker ni om idén? Visst kan det här funka? Hur som helst, det hoppas jag i alla fall. Det är något vi får tänka på, tänka om, tänka till, tänka igen. Vi vill även driva klubben så att många har möjlighet att vara med även om man inte alltid har råd till allt, men därför behöver vi strukturera det rätt, tänka på alla möjliga detaljer och se om det är genomförbar. Därför är det viktig att vi kommer i kontakt med ett sådant bolag eller flera för den delen. Då kanske vi kan komma fram till en skit bra lösning som funkar fint.

Nå väl, nu ska jag fortsätta planera lite här för klubben!

Vi hörs kära läsare!

Lämna ett svar

Stäng meny