Que rico!

Hej alla.

Som ni vet så funderar vi på att inviga klubben och vi tänker på vad vi ska göra, det är lite oklart än men fick en bra idé från en vän. Varför inte tillaga en paella, en sådan rätt som så många älskar. Min vän är kock på en restaurang och hans kollega på restaurangen, som också är kock, är från Spanien. Så min vän lovade att kolla med sin kollega vad han skulle kunna tänka sig att ta i betalning för att hjälpa oss. Idén är att vi köper in alla råvaror och han tillagar den. Dock behöver vi vet hur mycket vi ska köpa av vad, det är ju ingenting vi vet om.

Så vi står mellan att hyra in någon som kan göra lite paella hos oss eller fixa maten via catering. Rent spontant känner jag att paellan låter jättekul, för att det är vore jättehäftigt att ha någon ståendes som lagar maten samtidig som gästerna minglar. Det är något som vore superkul! Och på tal om mingel, så måste vi även tänka på andra saker att göra under tiden folk minglar, så som lite lekar och grejer. Vi har dock inte spikat datum men min fru och jag har börjat komma överens mer och mer om hur det här tillfället ska se ut. Vi tänker oss en fest men ingen JÄTTESTOR fest. Hon har nån kompis som är DJ, så den delen verkar bli som att vi ska ha det, det kommer inte kosta oss skjortan ialla fall och det är det viktiga, nu ska vi se vad som händer med maten, jag hoppas på paellan och så fortsätter vi tänka ut saker. Det är jättekul men krävande att fixa ett sånt event, rolig erfarenhet också känner jag, det är så många saker att tänka på!

Hur som helst, så hoppas jag att det blir kanon!

Vi hörs läsare!

Lämna ett svar

Stäng meny