Välkomna nya medlemmar.

Hejsan alla läsare.

Det har gått några dagar nu sedan sist och klubben är igång, det är några logistik grejer på gång som behöver åtgärdas och det finns en del saker att ta tag i innan allt är klart men i det stora hela börjar det bli en bra start på vår verksamhet. Jag är mycket glad och mycket förväntansfull för hur allt det här kommer att utvecklas. Det är spännande att se hur det här bara blir bättre och bättre!

Jag har börjat fundera dock på om jag ska börja leta efter en catering i Göteborg. Jag skulle vilja inviga klubben, göra något event av de hela, det behöver inte vara någon stor fest, det räcker med att man samlar på människor, bjuder på lite mat och underhållning. Jag ska nog även kolla efter en trollkarl. Jag minns när jag blev bjuden på ett företagsevent för många år sen. Där på eventet gick det runt en kille, han var inte gammal, jag skulle gissa på att han var runt sina 20, men vilken underhållare han var! Han var trollkarl och gick runt och hälsade på folk och visade sina magiska tricks och fick folk att förundras över hur duktig han var. Så, jag skulle nog vilja göra samma sak. Jag skulle helst av allt ha med en trollkarl och god mat i mitt event.

Min fru är också med på det men hon tycker dock att vi ska göra det här mer till en fest, med DJ och allt, så nånstans i mitten får vi väl hitta varandra. Det ska i alla fall bli spännande att göra det här, dock tror jag (och vill jag) att det ska vara framåt våren och framför allt framåt slutet av april, när vädret har bättrat sig från den här regniga och kalla vinter.

Hur som helst, jag lovar att berätta mer om detta, nu måste jag dra mig till annat.

Ha det fint!

Lämna ett svar

Stäng meny