Nu är vi äntligen igång

Nu kan jag inte hålla mig längre hörni, i måndags blev det klart – nu har vi vår kanotklubb på papper – Kanoter center! Det är nästan så jag får nypa mig i armen! Trodde nog inte riktigt att jag skulle känna sån entusiasm över något sånt här vid 45 års ålder. För ett par år sedan trodde jag ärligt talat att det skulle vara full fokus på barn och familjeliv. MEN, jag är så tacksam att detta är vad jag vaknar till varje morgon. Min fantastiska sambo, ett jobb jag älskar och nu också ett fritidsintresse som utvecklas till något som även ger till andra människor.

Min sambos morfar äger ett sommarhus vid vattnet och har en sjöbod som är ypperlig för vår klubb. Han har lovat på heder och samvete att vi får låna den så mycket och så länge vi vill. Det känns som en perfekt start!

Planen är att klubben ska ha utrustning att hyra ut till dom som är nybörjare och vill testa på, till kursdeltagare eller till besökare i staden som inte har möjlighet att ta med sig egen kanot. Eftersom det är en förening så har jag och sambon bestämt oss för att inte lägga in några egna pengar i den utan att ta ett fedelta företagslån . Det känns tryggt med ett startkapital både i avseende för att handla in utrustning och för marknadsföring.

Så för att satsa helhjärtat på det här framöver kommer jag bara att jobba 80% på skolan och ha fredag, lördag och söndag till kanotklubben. Än så länge är det verkligen lågsäsong för allt som har med vattensporter att göra så vi kan fokusera ordentligt på att få i ordning en reko hemsida, göra annonser, sätta ihop en kontoplan och lära oss bokföring. Och allt annat som förmodligen också skall göras innan det är dags att dra igång säsongen. Känner på mig att detta kommer bli en otroligt lärorik resa!

Fortsättning följer!

Lämna ett svar

Stäng meny