Kanotsommar

Tjenare, Martin här. 

Vilken kanotsommar vi har haft :). Förra sommaren må ha varit varmare men årets högsäsong var ännu mer njutbar med lite svalare väder vilket gjort det än mer njutningsfullt att paddla i sjöar och kustremsor runt om i Sverige. 

Tyvärr så har jag och sambon inte haft möjlighet att starta vår kanotklubb – dock så har sommarens ideliga paddlande lett till mycket nätverkande och vi märker att intresset definitivt finns där ute :). Under sommaren blev vi också med hund, i alla fall tillfälligt. Svärföräldrarna åkte på långsemester och lämpade av deras urgulliga golden till oss. Jag och sambon gillar att vara aktiva så vi trivdes bra med hund, tyvärr så var dock den här rasen lite för stora för vår kanot – i alla fall när både jag och sambon var med. Men det finns fler sätt att Aktivera hunden – vilket behövdes! Vilket energiknippe! Lite så att man själv blev avundsjuk på hunden som aldrig tröttnade på att springa, hoppa, dra och leka. Skulle jag haft samma energinivåer skulle jag varit sverigemästare i kanot ;). 

Nu när sommarlovet är slut och eleverna är tillbaka i skolbänken så kan jag ibland även konstatera att också högstadieeleverna kan ha förvånansvärt mycket energi… och när jag försöker lära mina elever om spanska verb och böjningsformer så kan koncentrationen springa iväg till något roligare… hur jag tacklar detta problem kan mycket väl bli ett inlägg för en annan dag. 

Idag är det fredag och SMHI utlovar gott septemberväder till helgen – vilket innebär minst en kanottur! Man vet aldrig hur många tillfällen som hösten bjuder på… och vem vet, kanske tar vi även en skogspromenad med hunden :). 

Chao!

Lämna ett svar

Stäng meny