Kära kanotälskare, vi är här för er!

Kära kanotälskare, vi är här för er!

Jag heter Martin, jag är 45 år, lever med min sambo och har ett gediget intresse vad gäller
kanot! Det är en hobby, så det här är inte en blogg som ska sälja er saker och ting. Min idé är att fånga er intresse om kanotvärlden och ibland även prata om mitt liv. Jag tycker jag har ett rätt intressant liv, så det kanske ni tycker med, vill ni veta mer om mig klicka här.


Haha LURADE 😀 jag tog er till något helt annat än en historia av mig. Sanningen är att jag inte har det där spännande livet, mer än att jag älskar min sambo mest av allt i världen av båda delar intresset om kanotvärlden. Det där är faktisk sant. Annars jobbar jag som lärare i spanska på en grundskola och har årskurs 8 och 9. Så de där små söta barn (som inte alltid är så söta i den åldern) får jag handskas med. Det är ett jobb jag älskar men det också ett utmanande jobb.


Vad mer kan jag berätta så där i ett första inlägg på bloggen. Ju, i och med att min sambo och jag gillar det här med kanot, har vi börjat funderat på att starta en klubb för vi som älskar detta och kanske därav driva någon slags verksamhet kring ämnet. Det är ju en tanke vi har och vi har inte strukturerat idéen helt men där någonstans finns vårt hopp.

Annars känner jag väl inte att jag har så mycket mer att berätta för er än så länge. Jag hoppas på att denna blogg ska ge er en inblick i vårt liv, mitt och min sambo, att ni ska börja förstå varför vi gillar det vi gillar och även kanske få tips om hur ni ska hantera era tonåringar i och med min lärarbakgrund.

Än så länge, säger vi så! Jag tackar för mig och säger Chao!

Lämna ett svar

Stäng meny